Wat zoekt u? (bijv "Dierenziekenhuis")
Waar? (bijv "Eindhoven")
   
 

Woensel, Eindhoven

De wijk Woensel is de grootste wijk van Eindhoven. Woensel is opgedeeld in Woensel-Noord en Woensel-Zuid. Inmiddels is echter ook de term Woensel-West ingeburgerd geraakt voor het westelijke deel van de wijk dat tegen de Strijp aan ligt. In Woensel-West wordt hard aan de weg getimmerd met de Woensel West Side Stores in de Edisonstraat. In de wijk Woensel-West ligt Dierenziekenhuis Eindhoven aan de Marconilaan 26.

Altijd bereikbaar

De wijk Woensel-West wordt doorkruist door de ring, opgedeeld in de Maconilaan en de Beukenlaan. Vanuit Gestel en Stratum rijdt u naar de ring om via Strijp uit te komen bij het dierenziekenhuis. Vanuit Tongelre neemt u juist de ring de andere kant op om bij het dierenziekenhuis uit te komen. Komend vanuit Acht, Blixembosch of andere delen van Woensel-Noord neemt u de Boschdijk of John F. Kenedylaan richting de ring en gaat u rechtsaf richting Dierenziekenhuis Eindhoven.

Overdag, weekend en avond

Dierenziekenhuis Eindhoven is 24 uur per dag bereikbaar op telefoonnummer 040-3040054. De dierenartsen verzorgen hun eigen avonddienst en weekenddienst en nemen niet deel aan de Kring Dierenartsen Eindhoven. Mocht u te maken hebben met een spoedgeval dan kunt u ten alle tijden contact opnemen.

 
 

Dierenziekenhuis Eindhoven - Tel. 040-3040054 - Marconilaan 26 Eindhoven ...
www.dzeh.nl
Dierenarts Eindhoven en omstreken. Van vaccinatie tot operatie. Dierenarts voor honden, katten, konijnen, knaagdieren, reptielen en bijzondere dieren: cavia's, ratten, wallaby's, kangaroes, ...

Steun de Dierenbescherming
brabantzo.dierenbescherming.nl/
Steun de Dierenbescherming. Word nu lid!

Filozoika - Ondersteuning bij het zorgen voor jouw dieren
www.filozoika.nl/
FiloZoika is er om jou te ondersteunen met het zorgen voor jouw huisdieren. Met dierentaxi, hondenuitlaatservice en dierenoppas in de regio Eindhoven.

Dierenartsen in Eindhoven