Wat zoekt u? (bijv "Trimsalon")
Waar? (bijv "Eindhoven")
   
 

Trimsalon Eindhoven

Een goede vacht is geen overbodige luxe. Een regelmatige controle van de vacht van uw hond, kat of konijn is dan ook onontbeerlijk om klitten en kale pekken te voorkomen. Een trimmer is de uitgekiende persoon voor de verzorging van de vacht van uw dier. Ook kan de trimmer u van advies voorzien over hoe u de verzorging thuis voor elkaar krijgt. Een afspraak maken met een trimmer kan door deze te selecteren uit ons overzicht op de website. Ook zijn er trimmers die aan huis komen.

Trimmen onder narcose

Veel trimmers hebben hun eigen specialiteit. De een werkt vooral met honden, de ander met katten. Ook zijn er trimmers die konijnen trimmen. Meestal gaat dat wel goed, maar soms is een dier niet goed te trimmen. Of de klitten zijn zo uitgebreid dat het te veel stress oplevert bij uw dier. In dat soort gevallen is het nodig een hond of kat onder narcose te trimmen. Daarvoor werkt Dierenziekenhuis Eindhoven vaak samen met trimmers, zodat de narcose op een veilige manier kan gebeuren.

Jeuk bij honden en katten

Bij huidklachten is de verzorging van de huid nog meer van belang. Honden of katten met jeuk, bijvoorbeeld door een allergie, hebben baat bij een jeukremmende shampoo. Dierenziekenhuis Eindhoven werkt in dergelijke gevallen graag samen met uw trimster. In overleg kan besloten worden om de behandeling van een voedingsallergie of atopie te ondersteunen. Dierenziekenhuis Eindhoven onderzoekt uw hond of kat om een oorzaak van de huidklachten aan te tonen. Demodex of puppyschurft wordt daarbij uitgesloten door middel van een huidafkabsel. Bij een voedingsallergie wordt veelal gekozen voor een hypo-allergeen dieet, terwijl atopie met een huidtes of bloedtest kan worden uitgesloten. Heeft u te maken met een huidklacht met of zonder jeuk bij uw hond, kat of konijn dan kunt u ten alle tijden contact opnemen met Dierenziekenhuis Eindhoven via telefoonnummer 040-3040054.

 
 

Dierenziekenhuis Eindhoven - Tel. 040-3040054 - Marconilaan 26 Eindhoven ...
www.dzeh.nl
Dierenarts Eindhoven en omstreken. Van vaccinatie tot operatie. Dierenarts voor honden, katten, konijnen, knaagdieren, reptielen en bijzondere dieren: cavia's, ratten, wallaby's, kangaroes, ...

Trendy Dog Trimsalon
www.trendydog.nl/
De trimsalon voor honden en katten.

Steun de Dierenbescherming
brabantzo.dierenbescherming.nl/
Steun de Dierenbescherming. Word nu lid!

Trimsalons in Eindhoven