Wat zoekt u? (bijv "Dierenpension")
Waar? (bijv "Eindhoven")
   
 

Dierenpension Eindhoven

Wanneer u op vakantie gaat is het prettig om te weten dat er ook goed voor uw huisdier wordt gezorgd. Maar ook voor een weekendje weg of tijdens het werk is het fijn als er op uw dier wordt gelet. Hiervoor kunt u terecht bij een van de dierenpensions in Eindhoven. Deze zijn veelal geschikt voor honden en/of katten. Er zijn pensions die alleen geschikt zijn voor katten. Andere dierenpensions vangen ook konijnen, knaagdieren en andere bijzondere dieren op tijdens uw vakantie. In het overzicht ziet u waar alle hondenpensions en kattenpensions zijn gevestigd. Ook zijn er pensions die konijnen en knaagdieren opvangen.

Gezond op reis

Dieren die naar het pension gaan moeten gevaccineerd zijn tegen veelvoorkomende ziekten. Pensions zijn wettelijk verplicht daarop te controleren. Honden moeten hun basisvaccinaties hebben gehad en veel pensions vereisen ook een enting tegen Kennelhoest. Voor katten wordt naast de vaccinatie tegen kattenziekte en niesziekte soms gevraagd naar de enting tegen Bordetella. Voor konijnen is de jaarlijkse enting tegen Myxomatose vereist. Het is daarnaast verstandig honden en katten voor het pensionbezoek te ontvlooien. Na het bezoek kunt u ze het beste nog een keer ontwormen.

Regel het direct

Bij Dierenziekenhuis Eindhoven kunt u terecht voor alle voorbereidingen voor het bezoek aan het dierenpension. Zij zullen uw hond, kat of konijn vaccineren en u voorzien van de gewenste vlooienmiddelen en ontwormingskuur. U kunt een afspraak maken door te bellen met telefoonnummer 040-3040054.

 
 

Dierenziekenhuis Eindhoven - Tel. 040-3040054 - Marconilaan 26 Eindhoven ...
www.dzeh.nl
Dierenarts Eindhoven en omstreken. Van vaccinatie tot operatie. Dierenarts voor honden, katten, konijnen, knaagdieren, reptielen en bijzondere dieren: cavia's, ratten, wallaby's, kangaroes, ...

Katnapolsky - Kattenhotel
www.katnapolsky.nl/
Katnapolsky kattenhotel. Een uniek, gezellig en luxe kattenhotel aan de rand van Nuenen.

Steun de Dierenbescherming
brabantzo.dierenbescherming.nl/
Steun de Dierenbescherming. Word nu lid!

Dierenpensions in Eindhoven