Wat zoekt u? (bijv "Dierenspeciaalzaak")
Waar? (bijv "Eindhoven")
   
 

Dierenarts Eindhoven

U bent op zoek naar een goede dierenarts voor uw huisdier. Bij Dierenziekenhuis Eindhoven bent u dan aan het juiste adres. De dierenartsen zijn professioneel en nemen de tijd om uw dier na te kijken. Dankzij de ruime openingstijden kunt u op elk gewenst moment terecht bij een van de dierenartsen.

Eerlijke tarieven

Uiteraard begrijpt u dat u moet betalen voor de zorg die de dierenarts biedt. Dierenziekenhuis Eindhoven heeft eerlijke tarieven die overzichtelijk worden getoond op haar website. Een consult door de dierenarts duurt bij het dierenziekenhuis geen tien, maar minimaal twintig minuten. In die tijd wordt uw dier volledig nagekeken en wordt met u een onderzoeksplan opgesteld. Aan de hand van de uitslag van eventuele aanvullende onderzoeken wordt een diagnose gesteld. Het behandelplan voor uw huisdier wordt wederom in overleg met u samengesteld.

Optimaal bereikbaar

Een afspraak bij de dierenarts van Dierenziekenhuis Eindhoven maakt u via telefoonnummer 040-3040054.U kunt terecht van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 19.30 uur en zelfs op zaterdag tussen 10.00 en 13.00 uur. Bij het dierenziekenhuis kunt u terecht met dieren met klachten, maar ook voor de jaarlijkse vaacinatie, een gezondsonderzoek of advies over vlooien, teken of wormen. U heeft dus geen doorverwijzing nodig. Wij noemen dat "Van vaccinatie tot operatie".

 
 

Dierenziekenhuis Eindhoven - Tel. 040-3040054 - Marconilaan 26 Eindhoven ...
www.dzeh.nl
Dierenarts Eindhoven en omstreken. Van vaccinatie tot operatie. Dierenarts voor honden, katten, konijnen, knaagdieren, reptielen en bijzondere dieren: cavia's, ratten, wallaby's, kangaroes, ...

Steun de Dierenbescherming
brabantzo.dierenbescherming.nl/
Steun de Dierenbescherming. Word nu lid!

Filozoika - Ondersteuning bij het zorgen voor jouw dieren
www.filozoika.nl/
FiloZoika is er om jou te ondersteunen met het zorgen voor jouw huisdieren. Met dierentaxi, hondenuitlaatservice en dierenoppas in de regio Eindhoven.

Dierenartsen in Eindhoven