Wat zoekt u? (bijv "Dierenziekenhuis")
Waar? (bijv "Eindhoven")
   
 

Eindhoven

Met meer dan 220.000 inwoners is Eindhoven de vijfde stad van Nederland. Dat houdt ook in dat er een groot aantal honden en katten wonen. In Eindhoven kunt u alles vinden voor uw huisdier. Of het nu gaat om een trimsalon, dierenpension of dierenspeciaalzaak; het is in Eindhoven te vinden. Daarnaast zijn er veel dierenklinieken en dierenartspraktijken en beschikt Eindhoven over een dierenziekenhuis.

Dierenarts Eindhoven

Bij Dierenziekenhuis Eindhoven kunt u terecht voor de grote en kleine kwalen van uw huisdier. Ook voor een gezondheidsonderzoek of inenting bent u er aan het goede adres. Bij het dierenziekenhuis wordt u op een professionele manier begeleid in de zorg voor uw huisdier. U krijgt advies over de mogelijke onderzoeken en behandelingen. U maakt eenvoudig een afspraak via telefoonnummer 040-3040054.

Routebeschrijving

Dierenziekenhuis Eindhoven ligt aan de Marconilaan 26 op de hoek met de Edisonstraat. Vanuit het centrum, Stratum, Gestel, Strijp, Woensel of de Achtste Barrier rijdt u naar de ring richting Woensel West. U kunt parkeren in de Edisonstraat. Daar ligt een overdekte parkeergarage waar u op enkele meters van het dierenziekenhuis gratis kunt parkeren. Klik hier voor een routebeschrijving.

 
 

Dierenziekenhuis Eindhoven - Tel. 040-3040054 - Marconilaan 26 Eindhoven ...
www.dzeh.nl
Dierenarts Eindhoven en omstreken. Van vaccinatie tot operatie. Dierenarts voor honden, katten, konijnen, knaagdieren, reptielen en bijzondere dieren: cavia's, ratten, wallaby's, kangaroes, ...

Steun de Dierenbescherming
brabantzo.dierenbescherming.nl/
Steun de Dierenbescherming. Word nu lid!

Filozoika - Ondersteuning bij het zorgen voor jouw dieren
www.filozoika.nl/
FiloZoika is er om jou te ondersteunen met het zorgen voor jouw huisdieren. Met dierentaxi, hondenuitlaatservice en dierenoppas in de regio Eindhoven.

Dierenartsen in Eindhoven